Monday, February 1, 2010

3,2,1, Lost

Πολλοί λένε ότι πια έχει χαθεί η μαγεία του να περιμένεις τη νέα σεζόν του Lost. Ότι είχε να πει το είπε και ότι δεν τους νοιάζει τώρα. Εγώ όμως απευθύνομαι σε όλους τους καμένους εκεί έξω για τους οποίους το Lost άλλαξε την αντίληψη τους για την τηλεόραση. Που με αυτήν την σειρά ανακάλυψαν ότι τα Prison Break, How I met your mother, The Office κ.α. είναι το νέο σινεμά. Που κανονίζουν βραδιές με φίλους για να παρακολουθήσουν τα τελευταία επεισόδια, που τσακώνονται για το αν ο Lock είναι καλός ή όχι και αν θα την έπεφταν στον Jack ή τον Sawyer.
Αν πραγματικά έχεις αγαπήσει αυτή τη σειρά και τους χαρακτήρες μετράς εδώ και μέρες για την τελευταία πρεμιέρα. Μπορεί το μυστήριο να μειωνόταν επεισόδιο με το επεισόδιο αλλά είμαι σίγουρη ότι όπως και εγώ περιμένετε το τελευταίο κύκλο για να σας λυθούν όλες οι απορίες. Και αν αυτό δε γίνει ξέρω ότι παρόλα αυτά θα την έχετε λατρέψει.

Ολόκληρος Obama άλλαξε την ώρα προβολής της ομιλίας του για να μην συμπέσει με την πρεμιέρα του Lost. In Lost we trust λοιπόν σε 2 μέρες.

Υπάρχει ένα σατιρικό βιντεακι που προειδοποιεί ότι η νέα σειρά θα κάνει τους φανατικούς ακόμα πιο ενοχλητικούς. Είναι πραγματικά αστείο αλλά κρύβει μεγάλη δόση αλήθειας.


Final Season Of 'Lost' Promises To Make Fans More Annoying Than Ever

Για να φρεσκάρετε την μνήμη σας, ότι έγινε στους τελευταίους κύκλους μέσα σε 8 λεπτά (είμαι σίγουρη ότι το έχετε δει)



Μια μικρή δόση από το νέο επεισόδιο

Και bloopers, πάντα έβρισκα πιο διασκεδαστικές τις γκάφες από δραματικές ταινίες και σειρές.



1 comment:

Anonymous said...

o,ti kai na ginei telika o jacob tha ksanagennithei ws fidi kai tha tous faei olous, na mou to thymitheis!! ;)
elpizw na apolayses tin arxi tou telous! have fun mikri mou! filia!