Wednesday, May 23, 2007

AUEB FILM CLUB

Όσα χρόνια εγώ ήμουν στο Ο.Π.Α(ΑΣΟΕΕ)είχαμε ένα σωρό καλλιτεχνικές ομάδες, θεατρική, χορωδία,πίανο, και λοιπά, αλλά κινηματογραφική ομάδα τώρα που εγώ τελειώνω φτιάξανε.
Εδώ και ένα μήνα περίπου ξεκινήσαμε και λέω ξεκινήσαμε γιατί είμαι ενεργό μέλος. Το μόνο που κάνουμε είναι να δείχνουμε μία ταίνια την εβδομάδα(που "φτύσανε αίμα" για να βρούνε μια σταθερή ώρα,μέρος και μέρα τα παιδία). Αυτό βέβαια ισχύει μέχρι το τέλος του εξάμηνου γιατί απο του χρόνου που θα έχουμε λεφτά στα χέρια μας σκοπέυουμε να κάνουμε περισσότερα. Οι ταινίες που δείξαμε μέχρι τώρα ήταν τa Reservoir Dogs, Raging Bull και Ο Επίμονος Κηπούρος.Την επόμενη εβδομάδα είναι το Match Point. Τωρα δοκίμαζουμε το κοινό της ΑΣΟΕΕ αν προτιμαεί τις παλιές κλασικές ή καινούριες. Πάλι καλά που σκεφτόμαστε και αυτούς γιατί αλλιώς θα "ξεσαλώναμε" με τις επιλογές μας.
Πάντως αν έχετε καμία ιδέα πείτε ακόμα και αν δεν περνάτε ούτε απέξω.

Επειδή αυτό το post έγινε για να ενήμερώσω για την ύπαρξη ενός σχετικού blog στο οποίο θα γράφουμε όπως το κόβω μόνο εγώ και ο kbee καθώς οι άλλοι είναι λίγο άσχετοι με το όλο blogging θέμα.

Αυτά. Καληνύχτα.

2 comments:

Anonymous said...

Ωραία ανακοίνωση!
Δες το σχετικό και στο asoee-online.gr

Πρέπει να το προωθήσουμε το blog και στα site ΠΑΣΠ, ΔΑΠ κτλ..

verbal said...

περαστικός ήμουν κι είπα να ρίξω τα δυο σέντσια μου αν και δεν έχω καμία σχέση με ΑΣΟΕΕ ούτε με φοιτητικές κινηματογραφικές λέσχες. όπως και να'χει πάντως, η αλήθεια είναι έχω βαρεθεί να βλέπω τις λέσχες να ξεζουμιζουν τα άπαντα του παζολίνι και του ταρκόφσκι, αν και ακόμα χειρότερο είναι το ξεσάλωμα των πειρατικών προβολών όποιου εμπορικού ντιβιντι κυκλοφορεί στα torrents. αυτό που θα'θελα πραγματικά να δω είναι μια λέσχη να ρισκάρει με λιγότερο αναγνωρίσιμες αλλά καλές ταινίες τύπου (όχι μόνο αμερικάνικο) ανεξάρτητο, την underground γαλλικη σκηνή που έχει φοβερά πράγματα βγάλει, και στα τρελλά κέφια μερικά πιο edgy αφιερώματα σε ακραία genres τύπου gore fiestas, ή αισθησιακό ωτερισμό, ή ξέρω γω οι γίγαντες του film noir. Αυτά, κουράγιο και μπον σανς.