Monday, October 5, 2009



Έβλεπα τις προάλλες το Taken με τον Liam Neeson σε ρόλο εκδικητή πατέρα που κάνει τα πάντα για να βρει την κόρη του. Με έκανε να σκεφτώ ότι τώρα τελευταία το Hollywood εμπιστεύεται ρόλους δράσης, που κανονικά θα ανήκαν σε κάνα Bruce Willis και Vin Diesel, σε καταξιωμένους ηθοποιούς που δεν έχουν κάνει κάτι παρόμοιο. Η αρχή έγινε με τον Matt Damon και τις περιπέτειες του Bourne. Παρά τις αμφιβολίες ήταν εξαιρετικός στο ρολό του υποπράκτορα.



Μετά πήρε σειρά ο Christian Bale που φόρεσε με επιτυχία την στολή του Batman και αφού γλυκάθηκε ανέλαβε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Terminator.




Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Robert Downey Jr. που παρόλο τα τελευταία χρόνια διατηρούσε μικρούς χαρακτηριστικούς ρόλους τα studio τον εμπιστεύτηκαν ως Iron Man.



Μπορεί οι Eric Bana και Edward Norton να απέτυχαν σαν Hulk αλλά η επιλογή και μόνο δείχνει ότι τώρα πια τέτοιοι ρόλοι δεν προορίζονται για ηθοποιούς με αμφιλεγόμενο ταλέντο και δυνατά μπράτσα. Θα φανταζόσασταν εσείς ποτέ των Jake Gyllenhaal ως Prince of Persia;

No comments: