Monday, February 25, 2008

8 bits

1. Είδαμε και εμείς λίγο χιόνι και μας το βγάλανε από τη μύτη. Όλος ο κόσμος είχε βγει στους δρόμους και χαιρόταν σαν χαζά παιδία. Τα κανάλια το χαβά τους. Μη κάνετε το ένα, μη βγαίνετε έξω, προσέξτε. Πανικός. Το παρουσίαζαν λες και μας βρήκε καμία συμφορά. Το χειρότερο βέβαια είναι ότι το χιόνι κράτησε μόνο δυο μέρες. Κρίμα.



2. Εσείς μάθατε ότι ήρθαν στην Αθηνά ο Daniel Day Lewis και ο Paul Thomas Anderson; Εγώ το διάβασα μια εβδομάδα μετά στην Lifo. Ε όχι. Πάντα τα καλύτερα τα μαθαίνω τελευταία.

3. Θέλω βοήθεια. Ξέρει κανένας πως αλλάζω το layout του blog Θέλω να βάλω μια φωτογραφία σαν φόντο και να αλλάξω την μορφή της επικεφαλίδας.

4. Θα τη σκοτώσω σου λέω.



5. Το να είσαι Dj μερικές φορές δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μουσικά άσχετους, διασημότητες που νομίζουν ότι τους ανήκεις και ραπερ που ζητάνε τα κομμάτια τους!!! Το μισό των She Wants Revenge καταγράφει τις εμπειρίες του ως resident ή guest dj σε club της Αμερικής.

6. Ένα blog αφιερωμένο στο interior design. Κουλά έπιπλα, υπέροχα σπίτια, ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού σας, μικρά tips και hi-tech gadgets.

7. Πριν καιρό ήθελα να ξεκινήσω ένα blog αποκλειστικά για serial killers αλλά εδώ με το ζόρι διατηρώ αυτό. Το να αφιερώσω χρόνο για έρευνα και πολύ περισσότερο γράψιμο απλά φάνταζε αδύνατο και έτσι εγκατέλειψα την προσπάθεια. Ευτυχώς στο άκυρο ανακάλυψα το συγκεκριμένο.

8. Η Miss Piggy ως Μελίνα Μερκούρη.

No comments: