Monday, April 2, 2007

Movie pick...


71 Fragmente
Michael Hanekeπάλι . Μια από τα ίδια πάλι. Στιγμιότυπα από τη καθημερινότητα ενός φοιτητή, ενός ορφανού, μιας υπαλλήλου τράπεζας, ενός παππού και ενός υπαλλήλου χρηματαποστολής οι ζωές των οποίων διασταυρώνονται όταν ο φοιτητής στο τέλος της ταινίας παίρνει το όπλο του και μπουκάρει στην τράπεζα πυροβολώντας αδιάκριτα. Τελικά τo Funny Games είναι η καλύτερη ταινία του.

The Omen
Το original. Εντάξει δεν τρελάθηκα κιόλας αλλά η σκηνή όπου κόβεται το κεφάλι ενός αξίζει.

Red Road
Εκ Σκωτίας σκηνοθέτιδα παραθέτει ένα δυνατό κοινωνικό δράμα. Τώρα αν σας πω ότι ο βασικός λόγος που πήγα να δω την ταινία ήταν ο Martin Compston (Sweet Sixteen, τον είχα «ερωτευτεί» σε εκείνη την ταινία). Πολύ καλή σκηνοθεσία που ακολουθεί τους περισσοτέρους κανόνες του Δόγματος. Βασικά περίμενα ένα πιο «δυνατό» τέλος.

Music and Lyrics
...τσιχλόφουσκα. Ο Hugh Grant έχει γεράσει επικίνδυνα.


Crank
πατάτα.


A Guide to Recognizing Your Saints
Μια από τις καλύτερες ταινίες που είδα φέτος. Τελεία και παύλα. Παίζει και o Martin Compston. : P

The Outsiders
Πολύ τεστοστερόνη βρε παιδί μου.. Η είσοδος στην ενηλικίωση ενός outsider που απλά ποτέ δεν ζήτησε να είναι εκεί.


Αυτά από ταινίες μέχρι στιγμής. Τώρα που τελείωσαν οι καταλήψεις, άρχισε η πρακτική και έρχεται και η Big Week μη περιμένετε και πολλά.


News


AIR GUITAR GREECE TON ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κυριακή 22 Απριλίου 2007 στο Club Underworld... AIR GUITAR GREECE 2007 και ο καλύτερος θα είναι ο νικητής... ο έλληνας πρωταθλητής που θα ταξιδέψει στη Φινλανδία τον Σεπτέμβρη για να αγωνιστεί στο παγκόσμιο και να κατακτήσει (γιατί όχι....) τον τίτλο.... Με εφόδιο μόνο μια πένα διάλεξε τα δικά σου αγαπημένα 60 δευτερόλεπτα από ένα τραγούδι και έλα να δείξεις στον κόσμο την αξία σου...
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mail: air_guitar_greece@yahoo.com or call: 6943159074
πλάκα θα έχει.

No comments: