Sunday, March 11, 2007

At Last


εγένετο blog…Να μου ζήσει


Επιτέλους αποφάσισα να μπω στην blogοσφαιρα. Έπρεπε να περάσουν πάνω από 2 χρόνια που γνωρίζω την ύπαρξη των blog και 6 μήνες καθημερινής ανάγνωσης μερικών αγαπημένων μου(τα οποία θα παρουσιάσω σε άλλο post). Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχα απορρίψει την όλη ιδέα του on-line ημερολογίου γιατί πρώτον ποιος ενδιαφέρεται για το τι κάνει ο καθένας και δεύτερον γιατί κάθε φορά που προσπαθούσα να κρατήσω ημερολόγιο τα παράταγα τη δεύτερη μέρα, μετά βαριόμουνα να γράψω οτιδήποτε. Διαβάζοντας όμως μερικά κατάλαβα ότι ένα blog είναι κάτι παραπάνω από ημερολόγιο, είναι ένας εναλλακτικός τρόπος έκφρασης και ένας χώρος ανταλλαγής απόψεων. Έτσι αποφάσισα τελικά να give it a try και ελπίζω να μη βαρεθώ και να συνεχίσω να ποστάρω συχνά πυκνά.


Αυτά, «τα λέμε» στο επόμενο…

2 comments:

Anonymous said...

Congratulation girl!!!!Καλα female Darcy θα σε λενε τωρα? whateeeever!! Περιμένω πως και πως το επομενο σου σχόλιο, το οποίο, κόβω το...νύχι μου, θα είναι κατι για τους Placebo ή για την συναυλεία...Αντε καλή αρχή and break a leg ;-P..your crazy friend, brunette Candy!!!!

cheaptalk said...

Βασικά τα ήπιαμε λίγο κλασικά και στο χτεσινοβραδινό πάρτι των Νυχτών, και ο verbal μπέρδεψε τα βραβεία, και μετά σου 'σβησε και το σχόλιο γιατί τα έγραφες.. λάθος. Συγγνώμη, και σου χρωστάμε καναδυο σφηνάκια για την επόμενη φορά :)