Tuesday, May 27, 2008

Και ο χορός του θανάτου συνεχίζεται…

Sydney Pollack Dies at 73



Sydney Pollack was an Academy Award-winning director, producer, actor, writer and public figure, who directed and produced over 40 films.

Να δούμε πόσοι άλλοι.

Madrugada once again in Athens

24-05-2008 at Gagarin (H ποιότητα των φωτογραφιών είναι λίγο for the dick)









Και τέλος η πρώτη μου «επίσημη» κριτική για την συναυλία στο avopolis

Black Mambo

Tuesday, May 20, 2008

Faye Dunaway as Bonnie Parker



Όταν μια ταινία ξεκινάει με αυτό το πλάνο είναι μετά εσύ δυνατόν να μην “ερωτευτείς” την πρωταγωνίστρια.





Η ταινία είναι η Bonnie Parker,είναι η Faye Dunaway.




Η αλήθεια είναι ότι την έχω συνηθίσει όπως είναι τώρα στα γεράματα. Όλες τις ταινίες που έχω δει με αυτήν είναι της τελευταίας δεκαετίας. Οπότε καταλαβαίνεται το μικρό σοκ που έπαθα.





Είναι απλά αγνώριστη.






Βασικά τόση ώρα κρατιέμαι για να μην τη χαρακτηρίσω Θ Ε Α.








Οι πραγματικοί Bonnie και Clyde




Monday, May 12, 2008

Υπεύθυνη δήλωση

To Πάσχα το πέρασα στο πατρικό μου και φυσικά έμεινα στο παιδικό δωμάτιο μου. Αφού τον περισσότερο καιρό δεν έκανα τίποτα αποφάσισα να ψαχουλέψω τα παλιά μου πράγματα. Ανάμεσα σε όλα τα χαρτάκια, ζωγραφιές και αφιερώσεις που έχω ευλαβικά κρατήσει από τα σχολικά μου χρόνια ανακάλυψα και το παρακάτω χαρτί.

Υπεύθυνη δήλωση

Εγώ η κάτωθι υπογεγραμμένη Μ.Τ κηδεμόνας των 2 λολιτών που φοιτούν στο τμήμα Γ6 εν ονόματι Δ.Χ και Ο.Φ θέλω:
1ον Να ζητήσω συγγνώμη για την πρόστυχη συμπεριφορά τους. Είναι μικρές ακόμη και παρασύρονται από την «δασκάλα» τους εν ονόματι Ε.Σ μαθήτρια του τμήματος Γ5.
2ον Θέλω να ξέρετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα να τις επαναφέρουμε στην ηθική ζωή. Έτσι θα ήθελα να ενημερώσετε κατάλληλα τους καθηγητές τους ότι δουλεύουν μέχρι αργά το βράδυ και θα ήθελα να μην φέρνετε αντίρρηση όταν αργούν τα πρωινά και έρχονται αδιάβαστες.

Ευχαριστώ που με ακούσατε.

Η δηλούσα

Μ.Τ

Αυτό το είχα γράψει στην τρίτη γυμνασίου στα πλαίσια ενός ιδιαίτερου θεάτρου που παίζαμε με τα συγκεκριμένα κορίτσια. Λέγαμε ότι οι 2 κοπέλες ήταν πόρνες και για το λόγο αυτό αργούσαν το πρωί στο σχολείο( όντως ) και η τρίτη κοπέλα ήταν αυτή που τους είχε μυήσει στην «τέχνη». Στα πλαίσια αυτής της χαζομάρας δίναμε παραστάσεις, φτιάχναμε ιστορίες, δίναμε παρατσούκλια, κάναμε σχετικούς διάλογος και τελικά το δαιμόνιο μυαλό μου σκαρφίστηκε αυτήν την δήλωση.
Τι να πει κανείς, ότι να’ναι ήμασταν σε αυτή την ηλικία.

Υ.Γ Ανάμεσα σε σχετικά χαρτιά βρήκα και μια διαθήκη που την είχα γράψει την ίδια περίοδο. Σε αυτήν άφηνα τα λεφτά, που δεν είχα, στους γονείς μου και το δικαίωμα στους φίλους μου να κάνουν πλιάτσικο στο δωμάτιο μου.

Friday, May 2, 2008

Κινηματογραφικό νεκροταφείο



Τώρα σε τι και σε ποιον μπορεί να χρησιμεύσει ένα site με όλους τους ηθοποιούς που έχουν "ψοφήσει" σε μια ταινία δεν μπορώ να φανταστώ. Το cinemorgue περιέχει με αλφαβητική σειρά τον κάθε ηθοποιό , μια λίστα με όλες τις ταινίες στις οποίες ο χαρακτήρας του στο τέλος πεθαίνει και μια χαρακτηριστική φωτογραφία. Από design το site είναι άθλιο αλλά εάν ενδιαφέρεστε ρίξτε μια μάτια στον αγαπημένο σας ηθοποιό.